Kyle’s game store filled a specific niche within his community that had not yet been touched.
Answer:
D.The appearance of flame and fire on the hound.
Explanation:
From The Hound of the Baskervilles by Sir Conan Doyle, Sherlock Holmes and Dr Watson go to solve a mystery of the death of Sir Baskerville.
Sherlock and his team have an encounter with the large hound and manage to shoot it before it could injure or kill anyone else.
On close inspection, they discover that someone covered the animal in a clever preparation of phosphorus and Watson observes that "Fire burst from its open mouth, its eyes glowed with a smouldering glare, its muzzle and hackles and dewlap were outlined in flickering flame".
So, the appearance of flames on the hound was due to the phosphorous.
Answer:
Marigold flowers are added to two glasses of water and it <u><em>is brought</em></u><em> </em>to a boil. When the water <u><em>is reduced</em></u> to half it is strained and one teaspoon honey <u><em>is added</em></u>. After your hair is washed, the mix <u><em>is used</em></u> as the last rinse for very soft hair.
Explanation:
In the given instructions, the hints are given in a list. Stating the different stages of making and using a natural hair conditioner, the descriptive information will be given by inserting the corresponding verbs in the passive voice. This means that the passive voice presents the subject as the receiver of the action rather than a subject doing the action (Active voice).
Thus, the given passage in the passive voice will be-
Marigold flowers are added to two glasses of water and it <u><em>is brought</em></u><em> </em>to a boil. When the water <u><em>is reduced</em></u> to half it is strained and one teaspoon honey <u><em>is added</em></u>. After your hair is washed, the mix <u><em>is used</em></u> as the last rinse for very soft hair.
The phrase from the passage that acknowledges a contrasting thought and signals that the author will repeat the main point is "however, I still."
So, in the beginning of the passage, the author stated that his favorite thing to do is watch TV. He moves on to elaborate that he knows that it's not a good thing to do it a lot. And then he uses the phrases "however, I still" to repeat that he loves TV and that he will still continue watching it, even though it may not be good for him or her.