<span>The correct answer is C. Tournament pay :)</span>
Answer:
D.
Explanation:
The given passage has been taken from a short story titled "A Wagner Matinee" written by Willa Cather. The story is about Aunt Georgiana who visits the narrator Clark. His aunt thirty years ago eloped with her lover and was coming back to Nebraska after that.
When aunt visits Clark, he takes her to the concert and at this point, the narrator states the given passage. Her aunt was not happy with the decision she made thirty years ago and pours out her heart before the narrator that she don't want to go back. From this, it can be inferred that it is hopeless to regret over the past wrong decisions made.
Thus, the correct option is D.
Answer:
Muchos seres humanos han afectado el medio ambiente quemando combustibles fósiles y construyendo casas donde deberían estar los bosques. Muchos animales han muerto a causa de esto, debido al hecho de que ya no hay suficiente comida para ellos. Afortunadamente, todavía hay buenas personas en el mundo que salvarán el medio ambiente.
Explanation:
Answer:
egocentric.
Explanation:
The Ring of Gyges is a mythical artifact used by Plato in his book entitled 'Republic.' In the story, Glaucon recounts a myth of Gyges. In the myth, there was a shepherd named Gyges who found a ring which makes man invisible on a corpse of a man.
Using the invisibilty power of the ring, Gyges seduced the queen Lydia, made her murder her King, after which Gyges became the King. Through this myth, Glaucon wanted to convey that people are naturally egocentric.
Egocentric can be defined as a disability of overlooking others needs and desires. An egocentric person is self-centered, thinking all about just himself.
Thus the correct answer is egocentric.
The answer taught in schools is D.