1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
nekit [7.7K]
3 years ago
9

5. Smart watch can provide us with the ability to get

Computers and Technology
1 answer:
masya89 [10]3 years ago
3 0

Answer:

uh yea that is true

Explanation:

You might be interested in
List and briefly describe the major types of system in organization?​
Anni [7]

The major types of systems in the organization are:

  1. Operational Level system
  2. Management Level system
  3. Strategic Level system  

The classification of information systems based on organization levels is determined by the specialties and interests in some functional areas.

Operational-level systems assist operational managers by tracking the organization's basic operations and transactions, as well as the movement of materials in a factory. The primary function of systems at this level is to respond to routine inquiries and to record the movement of transactions via the organization. In general, information must be easily accessible, up to date, and accurate.

Management-level systems support middle managers' observing, regulating decision-making, and administrative operations. The primary question tackled by such systems is:

  • Are things running smoothly?

Management-level systems usually give regular reports rather than real-time operational data.

Strategic-level systems assist senior management in addressing strategic challenges and long-drawn patterns, both inside the organization and in the external world. Their primary focus is harmonizing external adjustments in the environment with current organizational capacity. 

Therefore, from the above explanation, we can conclude that we've fully understood the types of systems in the organization of information systems.

Learn more about information systems here:

brainly.com/question/13299592?referrer=searchResults

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Write a python program to find the Area of Circle!<br>GRADE 8 CBSE​
barxatty [35]

Answer:

PI = 3.14

radius = float(input(' Please Enter the radius of a circle: '))

area = PI * radius * radius

circumference = 2 * PI * radius

Explanation:

i srs dont know i am so sorry i forgot but maybe this?

6 0
3 years ago
PLEASE HELP TAKING TEST NOW!!! Of the following websites, the least trustworthy is one that (1 point)
Rom4ik [11]

Here's all the right answers.

1. What is the main purpose of a graphic organizer?

Answer: B

2. Which of the following website publishers would be considered an authoritative source about the cultures of ancient Mesopotamia?

Answer: C

3. Which of the following websites is the least biased?

Answer: D

4. Which of the following is true about graphic organizers?

Answer: A

5. Of the following websites, the least trustworthy is one that...

Answer: C

6 0
3 years ago
Which of the following is NOT true about high-level programming<br> languages?
aniked [119]

Answer:

this can't be answered because you didn't show the "following" answers

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
A company's ____________ is the percentage of the total target market for the product that belongs to the company.
grigory [225]

a companys Market share is the percentage of the total target market for the product that belongs to the company

3 0
3 years ago
Other questions:
  • If you are driving at night, you should not use high-beam headlights within _________ of oncoming vehicles. Florida Road Rules 4
    9·2 answers
  • Given the following function definition
    13·1 answer
  • The mobile nodes (devices) add or leave a Mobile Ad-hoc Network, changing the _____ of this network over time. a) infrastructure
    14·1 answer
  • Which fact does lean green eco machines present to show that electric cars are not perfect
    13·2 answers
  • Não basta tornar-se móvel hoje em dia. Ao se organizar para a implantação de tecnologias no contexto da mobilidade, é preciso fi
    6·1 answer
  • If I had to choose the class I prefer it would be a
    10·1 answer
  • I need names for an anime and powers so plz make then unique
    14·1 answer
  • You are creating a program that can add up the amount of money the user spent that day. Right down to the penny! What kind of va
    12·2 answers
  • Discuss the ways you can perform to prevent your computer/device and its data/contents from being stolen. Define two-facto authe
    7·1 answer
  • Quick I need help ASAP
    7·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!