The correct answer is going to be C. A Behavior Trait Of All Humans And Animals.
If real GDP falls from one period to another, we can conclude that:
<u>deflation occurred.</u>
Real GDP adjusts the level of output for any potential price adjustments that may have occurred over time; nominal GDP adjusts the level of output for changes in the price level using prices from a base year (constant prices) rather than the "current prices" used in nominal GDP.
The GDP deflator is a price index that tracks the average prices of all finished products and services produced inside a country's boundaries over time. It is used to adjust nominal GDP to determine real GDP.
So when the real GDP falls it can be concluded that deflation has occurred in the economy that is fall in prices .
To learn more about deflation click here :
brainly.com/question/11634015
#SPJ4
Answer:
The inference that is best supported by the passage is: A. Prior to the "Click it or Ticket" law, motorist could not be stopped simply for not waring a seatbelt."
Explanation:
In the passage is very clear that in the new law motorist can be now pulled over and ticketed for not wearing seatbelts (later in the passage it implies that's the reason why lawyers and citizens' gorups are protesting), which implies that before the state legislature passed the law this was not a reason to be pulled over even though this is not stated in the passage, the entire text circles around the novelty of pulling over motorist for not wearing seatbelt, therefore the best option is A especially because that is the main idea of the text.
Answer:.b. stimulus control.
Explanation:
According to behavioral psychology, stimulus control refers to how an organism tend to change their behavior in the presence of a certain stimuli and return to another behavior in the absence of that stimuli.
Someone uses discriminative stimulus to refine their behaviour in response to a particular stimuli such as when Robert sees the police officer this is a behavior driven by knowing that this is an authority figure and is based on historical reinforcement.
Hi, You have not informed the problem that your question refers to, which makes it impossible for it to be answered. However, I will try to help you as best I can.
The only way to answer this question is to understand the problem it is pointing out. For this you must read the full question and identify this issue. Once this is done, you should search your memory for a time when this problem can be seen in your community. If your community has never seen this issue, you can comment on the community of someone you know, but you need to justify this in your response. When telling how the problem was established in the community, you should inform how this problem started, what are the consequences, if it is still in the community, if it was solved and how it was solved.