Answer:
All of the above.
Explanation:
From all of the remarks provided, it could be assumed that Emma was extremely privileged in terms of social rank in life (being affluent), as well as having a loving father and a governess who loves Emma so much to the point that she couldn't offer her any constraint. Emma's mistaken faith in her powers as a matchmaker and her prudish dread of love are at the heart of the narrative, which follows her missteps and developing self-understanding as a result of having these things and people around her.
before "The people"
On the sidewalk, the people stared at the fast-moving car.
The sentence keeps meaning and makes sense.
Mr Thompson is revealed by his Actions as a kind hearted man. Although he had a rough exterior, Joe Thompson, the wheelwright, had a heart, and it was very tender in some places. He liked children, and was pleased to have them come to his shop, where sleds and wagons were made or mended for the village lads free of cost without taking anything from their hoarded six pences.
Answer:
Option b: the narrator's mother goes blind
Explanation:
The lines from the passage best support this central idea are:.
- only a small fraction of the information flowing around the world is securely encrypted.
- few of these people take adequate precautions in terms of privacy
- law enforcers and anybody else with a curious mind can get their hands on more information
<h3>What is Topic sentence?</h3>
Topic sentence refer to the central or main idea of an article or paragraph which entails what the article is alll about.
Therefore, The lines from the passage best support this central idea are:.
- only a small fraction of the information flowing around the world is securely encrypted.
- few of these people take adequate precautions in terms of privacy
- law enforcers and anybody else with a curious mind can get their hands on more information.
Learn more about topic sentence below.
brainly.com/question/5526170
#SPJ1