Answer:
The meaning of the word "trace" in the sentence is:
A. (verb) 2. To study by going back over a progression step-by-step.
Explanation:
Since the word "trace" as used in the sentence is a verb, we can already eliminate options B and D. The sentence does not talk about the action of drawing something by following an outline of a shape. Instead, it talks of being able to find out information by going back, a step at a time. That is what we do when we study our ancestry. We go further and further back, finding members of our family that are more and more distant from us. Having that in mind, we can easily choose letter A as the best option:
A. (verb) 2. To study by going back over a progression step-by-step.
The correct option is OVERWHELMED.
To be overwhelmed means to be totally overcome in mind or feeling with a particular emotion such as sadness or remorse. In the passage given above, it is obvious that the character in the passage was already disturbed in mind by past occurrences. The fact that the weather is cold, which somehow relate to what he is going through, completely overcome his emotions to the extent that he started shedding tears.<span />
Answer:
In the story, a few things can be changed.
Explanation:
Bart was 16 years old when he moved to New Jersey. He was not happy because there were few kids of his age in the new neighborhood. During the winter, he watched his elderly neighbor, Mr. Jones, and helped him to remove snow from the sidewalk. Later, he would go back to play video games. In the summer, Bart wanted to go swimming in Mr. Jones’s pool but he was afraid to ask.
In the text, there are a few changes. Bart helped Mr. Johnes to remove snow from the sidewalk. Due to the first version of he did not just watch, he helped the neighbor. After helping he played video games. Interventions in the text made Bart more sensitive and helpful.
The answer is Telemachus I think