Answer:
Georgia O'Keeffe. Trees in Autumn, 1920-1921. Oil on canvas, 25 3/16 x 20 3/16 inches. Georgia O'Keeffe Museum (Santa Fe), Gift of The Burnett Foundation.
Explanation:
<span>C. Rand doesn't want to climb the rock wall because he is afraid.
I agree with C being the correct answer. Throughout the passage, he describes the sweat pouring off Rand and repeatedly talks to himself about how they won't let him fall. We don't know from the passage if Tad is in charge of his safety rope so D is out. A and B are both incorrect - he doesn't mention looking silly and his sweaty hands are just a piece of the passage.
</span>
In fact, Florida Virtual School, the nation’s largest virtual high school, boasts higher scores in its advanced-placement courses than many traditional public schools.
(Hope this helps, friend) c:
Implying is not a reading strategy, it is an unsafe estimate.
Answer:
Hey! I havent before but I can give you advise!
Explanation:
When moving, Know that you can allways talk to them through text. Moving is stressful, so take breaks so you can regain your composure. Normally, it takes an average person about 2 weeks to find 4 friends. I feel for you, and I hope you can adjust to your new life!