D- all of these answers are correct
Answer:
Normally, plant roots grow downward,but in space, roots grow in every direction.
Explanation:
Plant roots grow downward ,because it’s easy for them to soak up water and nutrients that make their way into the soil.
The early change that the system makes in an effort to cope with an obstruction is that the stretch receptors in the bladder wall become hypersensitive. Urinary tract obstruction is a blockage that inhibits the flow of urine through the urinary tract, including the kidneys, ureters, bladder, and urethra. The blockage mat be partial or complete. In response to the obstruction the urinary system is capable of undergoing adaptive changes or responses to compensate for the obstruction.
Answer:
A
Explanation:
The passage states that leaves have a lot of organs made up of cells while describing plant leaves' organs.
It's not B, because the statement is false.
It's not C because C was focused on only palisade and guard cells leaving the rest of the passage behind
D. The distance between school and your house and the direction you traveled