Answer:
Esperanza does not want to grow up like her mother.
Explanation:
I would say that this is the answer. Options 2 and 3 don't seem to have anything to do with her mother. Option 1 is talking about the smell of Esperanza's mother's hair and not necessarily about her mother as a person. Option 4 sounds like the only one that is talking about her mother.
Answer:the individual was restrained at every step by laws that no free people of today would tolerate for an hour. Paternalism in government was the rule in the other colonies and in Europe, but nowhere was it carried to such an extreme as in New England.
Here the civil law laid its hand upon the citizen i
Answer:
todays passage was about the concept of how a centeral isnt stated directly in the passage, but sometimes it can be the time frame of the text. it also explains how to find out the centeral idea if it it not exactly written in the passage.
Explanation:
I believe the answer is B
The correct answer to this open question is the following.
Unfortunately, you forgot to attach the text. Without the text, we do not know what is its content and can not support the answer with that evidence.
However, trying to help you, we can comment on the following.
The role of a forensic artist is to sketch the faces of suspects. These forensic artists talk to victims of a crime in order to interpret the description of suspects and draw the most precise face so police can investigate the case. They only base their sketches on the description of the witnesses or the victims. That is why their work is of the utmost importance for police investigations.