The reader might think that the man has an irritating habits.
Answer: SO THIS IS THE ACTUAL ANSWER IF ANYONE NEEDS IT.
Explanation:
Life is like thunder because it has life challenges that you'd have to face on your own terms. In the perspective of life it's not good or bad but if people keep making this harmful, disruptive decisions it's going to affect us and make life more difficult.
Which indicates how life is like thunder.
Answer:
It's the third one. It shows how people sing protest songs to proclaim their resistance. That's the part that made me choose
. The ways that music brings diverse groups of people together.
Answer:
We need to see a picture of the passages
Explanation:
You don't have a picture of the passages so we can't see what one provides the most effective argument
Brightly. brightly is the adverb because it is describing the verb smiled, also it ends in ly