Which statement best explains swift’s use of rhetoric in this passage
Answer:
The series of events in a story that develop a problem for the characters, lead up to a climax and provide a resolution to the problem is termed as rising action.
Explanation:
After the introduction of the characters and the setting, rising action begins. It is the series of events that allows conflicts to arise. As the characters face those conflicts, trying to solve them, tension and suspense build. When tension reaches its peak, it mean the plot has arrived at the climax. In other words, rising action is the plot itself leading to the climax.
Answer:
wow lol i really fell for it
Explanation:
lol
Answer:
I think the answer is B. (Sonar systems allow animals to "see" using their ears.)
Explanation:
By process of elimination:
A. is incorrect because this statement is only indicated in lines 4 to 7. It is no way the central point of the paragraph.
C. is incorrect because; while the passage mentions that bats are nocturnal, It gives no indication as to whether it (the bat) is also small. Nevertheless, the passage also talks about whales which are the literal opposite of small.
D. is a very tricky option because it is actually implied in the paragraph. Personally, I think D is also a correct answer but my first choice is still B. because of the final statement on human application of sonar systems.