Answer:
O It demonstrates how social media has the capacity to spread information faster than traditional outlets.
Explanation:
In the article "The Role of Social Media in the Ar a b Up ris ings", the writers He at her B ro wn, E m ily G u skin and A m y M i t c he ll delve into the role of social media such as Tw i t ter and Face book in sharing or spreading the news. This article tries to show how social media played a huge role in communicating and providing a platform for the protesters to interact with each other.
In the given passage from the article, the authors wrote how media was used not only about the A r ab Up ris ings but also in other fields. For instance, the death of W h it n ey H o u ston, a world-famous singer, was announced dead by Tw i tter <em>"55 minutes before the AP confirming the story"</em> which shows how traditional news outlets were slower than social media.
Thus, the correct answer is the last/ fourth option.
The question above is incomplete, the complete version is given below:
Read this excerpt from
"Not a Dove, But No Longer a Hawk."
I wonder, when I look at the
bombed out peasant hamlets, the orphans begging and stealing on the streets of
Saigon and the women and children with napalm burns lying on the hospital cots,
whether the United States or any nation has the right to inflict this suffering
and degradation on another people for its own ends.<span>
How do the allusions in this excerpt reinforce the meaning of the passage?</span>
The allusions clarify the geographic locations visited by the
author.
The allusions recall specific locations and horrors of the
Vietnam conflict.
The allusions question the Vietnamese for allowing such a
violent war.
<span>The allusions criticize the political philosophies that
encourage suffering.</span>
<span>ANSWER</span>
The correct option is this: THE ALLUSION CRITICIZE THE POLITICAL PHILOSOPHIES THAT ENCOURAGE SUFFERING. Allusion is a figure of speech, which refers to an object or a circumstance from an external context. In the passage given above, the author is questioning the political morality behind war. War usually result in great suffering for all involved and the author is wondering, if is morally correct for countries to be settling their differences by mean of warfare.
A small group of words. There are different types.
Answer:
A natural attraction, liking, or feeling of kinship