The answer is:- To show how slavery can destroy the deepest of human bonds.
Explanation— Frederick Douglas’ mother was not allowed to see him due to the laws given to them by their masters. He could only see her at night, because this was when she would sneak out to lie with at night. The practice of separating a mother and child by the slave master was a custom that was intended to break the natural bond of affection between mother and child.
I hope this helps.
The big idea that the story is all about
There are many things you can do for your country. JFK said in his speech "My fellow Americans ask not what your country can do for you- ask what you can do for your country". You can do many things for your country, you can get a job which will help the american economy. when you get paid the government takes tax out, when they do that you are helping pay for schools, police, fire and rescue, roads, and many other public resources. When you buy something from the store, online, or any other type of sales person, you are helping circulate money which helps small business which help the comunity and so on and so fourth.
People who join the military Navy, Army, Airforce, Coast Gaurd, Marines, and the National gaurd all do something great for their country. Besides putting more money in to circulation or paying taxes they are protecting and definding the rights of every american and every democracy their is. retired Military personel also contribute greatly to the american public, government, and also the work force. Many veterans go to college after they get out of the military to pursue their desired
The correct answer is C: Logos.
In this passage, Wiesel gives a specific example of the cost of indifference. Specifically, thanks to the indifference of the United States, 1000 lives were needlessly lost when a ship was sent back to Nazi Germany.
Answer A can be eliminated because no question is being asked in the passage. Answer B can be eliminated because the exact number killed is mentioned but is not the focus of the passage. Finally, Answer D can be eliminated because he is not retelling a sad story about death.
The main idea of the passage is that the indifference of the US resulted in the deaths of those aboard the St. Louis.