# Pls can somebody help me ??? Is due today

2 answers:

**Answer:**

I think $190,7 cause you have to find the percentages of the taxes and handling fee then add it to her accurate price.

$180 Is 100%

$180 Divided By 100 = 1.8

$1.8 Is 1%

$1.8 x 5 = 9

Sales Tax Was $9

$1.8 x 1.5 = 2.7

Handling Fee Was $2.7

$180 + $9 + $2.7 = 191.7

She Paid $191.7

You might be interested in

**Answer:**

:::::::::::::::::::

D

Answer: 12

Step-by-step explanation:

106.80/8.90 =12

Sorry idk lol idk wat u r talkin about