A Doll's House discusses the traditional 19th century marriage. What Ibsen did in the play was considered controversial during those times. The play became significant for the depiction a woman's lack of opportunity in finding her place in a male-dominated society. Because of its criticism of social norm during that time it became so popular, but also controversial at the same time.
Answer:
Happiness can be achieved if you focus on and develop the characteristics that you value about yourself.
Explanation:
Answer:
D. Joe recieves winter as a friend who makes his surroundings feel comortable
Explanation: Winter is covering what Joe "disliked so deeply"
and making the landscape look more appealing to Joe. Implying winter is a Friend to Joe.
Although there is a cure, it is not instantaneous is that best illustrate the admiring tone by the author.
<h3>What is the
concept of the
passage?</h3>
In this sentence, President Reagan talks about the options available to the United States for economic recovery. Even while he claims that economic recovery is difficult, it is not impossible.
In addition, he asserts that although a therapy may not be available right away, one is available. He is prepared to fight to bolster the economy once more, as evidenced by the fact that he has this viewpoint.
Thus,Although there is a cure, it is not instantaneous.
For more information about concept of the passage, click here:
brainly.com/question/23464525
#SPJ1