The answer is D. 4
The passage talks about how cats like to get attention, sentence 4 states "<span>The little rascals always find ways to snag some affection and attention" which is the main idea of the whole passage.
Hope this helped. Have a great day!</span>
Answer:
A. Emerson repeats the word consistency to emphasize his disapproval of compliant thinking.
Explanation:
In the book, 'Self Reliance', by Ralph Waldo Emerson, the author talked about people who wanted to be consistent in their actions. This consistency stems from the fact that they wanted to always please people who know them by certain actions or ways of life in the past. Since they do not want to be seen in a different light, they fall back to a consistent lifestyle in order to be consistent from others perspective.
Emerson condemned such compliant thinking because he was an advocate of people not being limited in their thinking. People, he believed should be able to explore and reason extensively. They should also learn from their mistakes at their own pace, not conforming to the ideas or dictates of others.
Answer:
All I know is that is not B (because I got it wrong in the test), and I don't think it's A, so it might be C or D. Hope this helps at least a little bit.
Explanation: