1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
babymother [125]
2 years ago
11

What was not a major goal of the constitution? Please help. Tysm!

Mathematics
1 answer:
Jet001 [13]2 years ago
5 0
Yooo 1v1 and fortnite
You might be interested in
Mr. Nicholson accepts a job that pays an annual salary of $60,000. In his employment contract, he is given the option of choosin
kodGreya [7K]

Answer:

B

Step-by-step explanation:

Just read and you will see why i say that

3 0
2 years ago
Can someone help me with this math homework please!
Zepler [3.9K]

Answer:

Step-by-step explanation:

1) Least common denominator of 4 and 2 is 4

To eliminate the fraction, each term should be multiplied by 4

ANS:option c

2) Mercury level of water 'y' years = Initial measure +rate of increase 'y' years

0.05 +0.1y = 0.12+0.06y

Ans : Option c

3) 4b +6 = 2 - b + 4

Add 'b' to both sides

4b + b + 6 = 2 + 4

5b + 6 = 6

Subtract 6 from both sides

5b = 6 - 6

5b = 0

 b = 0

Ans : Option b

4) Maximum decimal places in this equation is 2. So, to eliminate decimal places, The equation should be multiplied by 100

Ans: option d

5) y +6 = -3y + 26

Add 3y to both the sides

y + 6 + 3y =  26

y + 3y + 6 = 26

4y + 6 = 26

Subtract 6 from both sides

4y = 26-6

4y = 20

Divide bothe sides by 4

y = 20/4

y = 5

Ans: option c

6) '2x' is  subtracted from both side of the equation.

Ans: option a - subtraction property of equality

                     

8 0
3 years ago
Keyona had 254 dollars to spend on 9 books. After buying them she had 11 dollars. How much did each book cost ?
guajiro [1.7K]

Answer:

Each book costs $27.

Step-by-step explanation:

Subtract 254 - 11.

254 - 11 = 243

Now, divide 243 by 9.

243 ÷ 9 = 27

Hope this helped!

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Given the center of the circle (-3,4) and a point on the circle (-6,2), (10,4) is on the circle
Anastasy [175]

Answer:

Part 1) False

Part 2) False

Step-by-step explanation:

we know that

The equation of the circle in standard form is equal to

(x-h)^{2} +(y-k)^{2}=r^{2}

where

(h,k) is the center and r is the radius

In this problem the distance between the center and a point on the circle is equal to the radius

The formula to calculate the distance between two points is equal to

d=\sqrt{(y2-y1)^{2}+(x2-x1)^{2}}

Part 1) given the center of the circle (-3,4) and a point on the circle (-6,2), (10,4) is on the circle.

true or false

substitute the center of the circle in the equation in standard form

(x+3)^{2} +(y-4)^{2}=r^{2}

Find the distance (radius) between the center (-3,4) and (-6,2)

substitute in the formula of distance

r=\sqrt{(2-4)^{2}+(-6+3)^{2}}

r=\sqrt{(-2)^{2}+(-3)^{2}}

r=\sqrt{13}\ units

The equation of the circle is equal to

(x+3)^{2} +(y-4)^{2}=(\sqrt{13}){2}

(x+3)^{2} +(y-4)^{2}=13

Verify if the point (10,4) is on the circle

we know that

If a ordered pair is on the circle, then the ordered pair must satisfy the equation of the circle

For x=10,y=4

substitute

(10+3)^{2} +(4-4)^{2}=13

(13)^{2} +(0)^{2}=13

169=13 -----> is not true

therefore

The point is not on the circle

The statement is false

Part 2) given the center of the circle (1,3) and a point on the circle (2,6), (11,5) is on the circle.

true or false

substitute the center of the circle in the equation in standard form

(x-1)^{2} +(y-3)^{2}=r^{2}

Find the distance (radius) between the center (1,3) and (2,6)

substitute in the formula of distance

r=\sqrt{(6-3)^{2}+(2-1)^{2}}

r=\sqrt{(3)^{2}+(1)^{2}}

r=\sqrt{10}\ units

The equation of the circle is equal to

(x-1)^{2} +(y-3)^{2}=(\sqrt{10}){2}

(x-1)^{2} +(y-3)^{2}=10

Verify if the point (11,5) is on the circle

we know that

If a ordered pair is on the circle, then the ordered pair must satisfy the equation of the circle

For x=11,y=5

substitute

(11-1)^{2} +(5-3)^{2}=10

(10)^{2} +(2)^{2}=10

104=10 -----> is not true

therefore

The point is not on the circle

The statement is false

7 0
3 years ago
What is the missing fraction on the spinner? some1 helppp
Crazy boy [7]

Answer:

7/16

Step-by-step explanation:

3 0
2 years ago
Other questions:
  • Can constants in linear combinations be bigger than 1
    6·1 answer
  • Pls answer fast, i need to go to friends but parents wont let me.
    14·1 answer
  • If AC=12, BC=3, find CE<br> 1) 3 square root of 3<br> 2) 6<br> 3) 18
    8·2 answers
  • Samantha is making some floral arrangements.The table shows the prices for packs of six of each type of flower.
    14·1 answer
  • Which of the triangle(s) shown is similar to triangle c? b d e f g h
    7·2 answers
  • This is the first part of a three-part problem. express $18\sqrt 8$ in the form $a\sqrt b$, where $a$ and $b$ are integers and $
    12·2 answers
  • Use the drawing tool(s) to form the correct answer on the provided number line.
    10·1 answer
  • BINOMIAL MULTIPLICATION<br> 1. (2x + 1)(x + 3)
    14·1 answer
  • How much greater is this week’s median temperature than last week’s median temperature?
    6·1 answer
  • A rectangle has a perimeter of 42 m and a width of 9 m. What is the length in meters.
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!