The option that tells us the main theme of the passage is the fact that With the arrival of talking films in the 1920s, silent films became unprofitable.
<h3>What is the summary of the passage?</h3>
This passage is telling us of the reasons why the people had to stop making the silent movies. It is telling us of all of the issues that came with it and why the film makers had to do away with them.
First the movies were said to have been destroyed. That is the ones that were already in existence and how many of them had to be recycled so that they could get the metals that they contain.
All of this came to be based on the fact that these movies were no longer seen to be profitable anymore. Hence it was of no use having them around.
Read more on theme of a story here:
brainly.com/question/25336781
#SPJ1
Answer:
True
Explanation:
The practitioner must separately date and time his or her signature authenticating an entry, even though there may be a date and time already on the document, because the latter may not reflect when the entry was authenticated:True
Answer:
D) International collaboration is rare and is on the decline
Explanation:
The solution for this problems are found in the society due to the fact that the cause of the problem is usually in the society. Only the social approach can solve this problem since its nature is social, hence all the effort on this problem should be looked at from the social perspective :)
<u>Answer:</u>
The Payor Benefit is the rider that provides for a waiver of premium when the policy owner and the insured person are not the same person.
<u>Explanation:</u>
- When the owner of the policy becomes disabled, the policy provider offers the policy owner the Payor Benefit. The Payor Benefit is a rider that allows the policy owner to have the concession of waived premium for he had chosen to ensure someone else through the policy provider.
- This benefit comes as a goodwill gesture done by the policy provider to help the policy owner in the time of crisis.