1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Trava [24]
3 years ago
11

According to evolutionary theory and Natural Selection teenagers are better able to"______________."

English
1 answer:
il63 [147K]3 years ago
3 0

Answer:

Understand the concept of evolution and natural selection.

Explanation:

The teenagers are better able to understand the selection of organism by the nature and the reasons for evolution. In natural selection only those organisms survive that adopted the environmental conditions and those which can't adopt the environment extinct from the ecosystem. Evolution occurs in the organism due to change in the heritable features of biological populations over successive generations.

You might be interested in
To help the teens weigh the risks and ponder if they could remain nonviolent, workshop leaders got them to talk about how they f
zzz [600]

The part of the narrative structure that the author is developing in this excerpt is characterization by revealing the leader's compassion. We can deduce that compassion from the extract with the words in bold

"We didn't want anyone to . . . participate in the demonstrations and then regret that they did."

Characterization is a representation of the characters through behavior o attributes they may have, it is possible to be shown in a direct or indirect form. In the direct form, we can read descriptions or personality traits, in an indirect form the reader would have to deduce by the attitudes and situations thepérspnalityof the character

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which of the following sentences best describes the Sonder-Kommando?
ICE Princess25 [194]

Answer:

option D is correct

Explanation:

....

4 0
3 years ago
In one well-developed paragraph, contrast the advice given to Ophelia by Polonius and Laertes. Each counsels Ophelia against a r
Marianna [84]
The advice that Ophelia receives from her brother Laertes is extremely different from the advice her father Polonius gives her. Laertes gently reminds Ophelia that Hamlet might really love her, but since he is in line for the throne he and might not actually be able to choose his wife for himself. He warns her to keep her affection "Out of the shot and danger of desire," meaning to not give in to her desires, otherwise she might ruin herself for future potential husbands. Polonius' advice is a little bit more aggressive. He scolds Ophelia for giving Hamlet too much attention, and says that there is no way Hamlet actually loves her. He says that his vows she "<span>must not take for fire", meaning she should not take his words for true passion. The overall difference between Laertes and Polonius is that Laertes is much gentler, and believes Hamlet might actually have feelings for her right now, and Polonius is putting more blame on Ophelia, saying there is no way Hamlet actually likes her. 
</span>
3 0
3 years ago
What motivates icarus to fly near the sun?
Furkat [3]
He loved the thought of flying high so he wished to fly higher than anyone. 
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
These Questions are from the story, "The Night the Bed Fell" 1. What details about Briggs Beall are probably exaggerated? 2. Wha
Alinara [238K]

1. The detail about Briggs Beall that seems to exaggerate in the story is that he presumes that he stops breathing in the middle of the night, all of a sudden.

James’s mother starts shouting due to a presumption, he thinks it is because of his nonbreathing in the night, and goes to the heights of soaking himself all over with camphor spirit, just so that he may revive himself.

2. The author mentions his three aunts in the story, each having their peculiar habits or beliefs.

  • Clarissa Beall somehow held the belief that she would eventually die on South High Street, as most of her life happenings had taken place on this particular street.
  • Sarah Shoaf, was fearful that a burglar would somehow spray her room with chloroform and steal her valuables. To avoid being affected by the chemical, she’d stack up all her valuables outside her room with a note to the supposed burglar that this is all she possesses, hence take it and leave.
  • Gracie Shoaf, too had a similar phobia of burglar attacking her house, in response to which she would through her footwear in the middle of the night. This she was doing for the last forty years.

3. The author says he is about to share an “incredible” tale that happened to him one night.

4. Aunt Gracie Shoaf, having a phobia of burglar’s entering her house, sets all the footwear that she owns and throws it randomly across the house in the middle of the night so as to scare or shoo them away.

6 0
3 years ago
Other questions:
  • The passage supports the inference that Unferth is
    13·2 answers
  • How does the satire in this passage influence the reader’s interpretation of Tom?
    7·2 answers
  • English question I really need the answer
    6·2 answers
  • How is physical health interrelated to any or all other dimensions of health?
    6·1 answer
  • Max and Kevin are friends largely because of their differences and similarities using text evidence how are they the same and di
    12·2 answers
  • Urgent!!! will mark you the brainliest
    5·1 answer
  • What does productive mean?
    12·1 answer
  • Why do the young men in the cattle car most likely bind, gag, and beat Mrs. Schächter? Select all that apply.
    14·1 answer
  • Part B
    10·1 answer
  • Cause and Effect Writing Assignment
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!