1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
damaskus [11]
3 years ago
6

Change the following sentences to agree with each new subject. (16)

Spanish
1 answer:
quester [9]3 years ago
6 0

Answers:

1. Tú haces la cama cuando regresas

2. Wei y Cristina nunca salen juntos

3. Yo pongo la mesa los fines de semana

4. Julieta y yo hacemos la tarea por la mañana

5. Yo salgo con Pablo y María

6. Ustedes ponen la ropa en una canasta

1. Jimmy pone la ropa en el armario

2. Mis amigas y yo salimos todos loa sábados

3. Tú siempre pones la mesa en casa

4. Lorna hace la tarea en la biblioteca

Explanation:

Spanish is my 1st language

You might be interested in
Please help! ive been out of school bc family issues and i dont want to fail.
nika2105 [10]

Answer: zero

Explanation:

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Question 11 (Fill-In-The-Blank Worth 1 points)
Elza [17]
<h3>Change this verb from the present tense to the preterite tense.</h3>

Question 11: Tú estudias.

Answer 11: Tú estudiaste.

You studied.

-

Question 12: Raúl estudia.

Answer 12: Raúl estudió.  

Raul estudied.

-

Question 13: Nosotros pagamos.

Answer 13: Nosotros pagamos.

We paid.

-

<h3>Fill the blank with the preterite tense of the verb in parentheses.</h3>

Question 14: Usted ______________ a la tienda por teléfono. (llamar)

Answer 14: Usted llamó a la tienda por teléfono.

You called the store by phone.

-

Question 15: Lolita ____________con Pablo en la fiesta anoche. (hablar)

Answer 15: Lolita habló con Pablo en la fiesta anoche.

Lolita spoke with Pablo at the party last night.

-

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

5 0
3 years ago
Translate from Spanish to English <br><br> ¿Cuántos lápices?
defon

How many pencils?

this is the answer

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Cierto o falso?
oksano4ka [1.4K]

Answer:

false

Explanation:

they are not always used interchangeably. It depends on the scenario and in Spanish if in the scenario it is interchangeable often the one that sounds better is used.

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Please help i am giving away brainliest
sweet [91]

Answer:

Explanation:

1. Voy a leer en español

6 0
3 years ago
Other questions:
  • Choose the correct form of hablar to complete the sentence.
    12·2 answers
  • 1. Which adjective most likely describes the TV shows that the people in this image are watching?
    11·2 answers
  • Which of these clothing items os usually worn in fall
    6·2 answers
  • Conjugar: Fill in the blanks with the preterite form of the verbs.
    15·1 answer
  • PLEASE help 50 points thank you so much!
    10·1 answer
  • Hi Spanish homework plz help
    8·1 answer
  • Quienes son los protagonistas de la inspiración​
    5·1 answer
  • Texto argumentativo e informativo de ocho renglones
    11·1 answer
  • Can someone help me with this?
    12·1 answer
  • ¿Cómo usabas la tecnología durante el C-OV-ID? Explícalo con detalles. (6 verbos en imperfecto)
    9·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!