The author's hook regarding Japan in the 19th century engages the reader by making the reader wonder how the quotation from the poem relates to the topic of the passage.
<h3>What happened in Japan in the 19th century?</h3>
Japan was not as developed in the 19th century as it is today. Many socio-economic reforms took place in Japan. End of feudal system and kingship were some prolific events during this period.
The author also tells about how the Industrial Revolution struck the Japanese society, and how it won wars from alien enemies and other neighboring countries.
Hence, option B; author's hook regarding Japan in the 19th century engages the readers by making them wonder how the quotation from the poem relates to the topic of the passage.
Learn more about Japan in the 19th century here:
brainly.com/question/337470
Answer:
cycle subunit sucked funding
The correct answer is : B: False. Shakespeare wasn't born in London - he was born in Stratford-upon-Avon and baptized there on 26 April 1564. His actual date of birth really remains unknown, but it is traditionally observed on 23 April, Saint Georges Day. This date, which can be traced back to an 18th-century scholar's mistake, has proved appealing to biographers, since Shakespeare died 23 April 1616. <span>He was the third child of eight and the eldest surviving son.</span>
Theodore Roosevelt was the New York politician who accused a reporter of being a muckraker during Harlem Renaissance. This term was coined by Roosevelt himself, for the journalists who were reform-minded and attached established institutions as corrupt.