1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Leona [35]
3 years ago
14

Can anyone help?!?! ?!

English
2 answers:
vlada-n [284]3 years ago
8 0
It's true because the author tries to teach the reader something
meriva3 years ago
7 0
This is true.

This is true because the point of view typically correlates to what the author is attempting to convey - is it a lesson, an anecdote, or anything else?

Hope this helps!
You might be interested in
1. Read the following passage from "Another Evening at the Club."
Dafna11 [192]

Answer: the correct sequence is 1.- D. Respectful 2.-Haughty

3.- Loving

Explanation: In the first passage the author says "...her husband and the father of her child had also taken the place of her father..." meaning she respects him. In the second passage, the narrator says:"...The tall figure of my father-my childhood hero-seemed to pop up in the midst of all these women engaged in idle chit-chat...". meaning he feels proud of his father. And, in the third passage a gentle romantic loving scene is shown.

4 0
3 years ago
Which of the following examples is ungrammatical?
andriy [413]
<span>The ungrammatical example is I is hungry, which is the third option here. This is ungrammatical because the conjugation of the verb to be is incorrect - I always goes with am, not is, which is used for third person singular only, and I is first person singular. The second example is the only completely acceptable one. The first and fourth examples aren't ungrammatical, but they are colloquial and should not be used in written form.</span>
5 0
3 years ago
What are some more things coraline discovers about this new world?
olganol [36]
She learns appreciation and that her home is perfect
4 0
3 years ago
Which evidence would be best to add after sentence 7 to support the argument that the paper is still needed?
Montano1993 [528]

Answer:

The best support that line 7 can have for arguing the need for paper is that the only technologies available to replace them that doesn't tire the eye are incredibly expensive.

Explanation:

There are two reasons for this argument. the first one is that blue light is very damaging for the human eye. It creates a syndrome called "tired eye" it means that the eye gets tired and can't watch properly. So with time internal eye pressure increases and can cause glaucoma. Now, there is only one type of technology available for replacing paper without affecting the human eye with blue light. It is called electronic ink. It works by printing real-time images on the screen with electronic ink. Something similar to LCD. However, this technology is really expensive and has not been used to the widescreen market. One single electronic ink monitor of 13 inches without HD capabilities, working at 30 or less fps costs one thousand dollars as a minimum. therefore, the paper is still needed as books' average cost is ten to twenty dollars.

7 0
4 years ago
And now you have an extraordinary opportunity, a day wherein Christ has thrown the door of mercy wide open, and stands in the do
Ivenika [448]
In this excerpt, Edwards is attempting to convince people that they need to believe in and love the Holy God. You can infer from the text that they were not appreciative enough
4 0
3 years ago
Other questions:
  • Read the passage from "The City Without Us" by Alan Weisman:
    5·1 answer
  • What sterotype about young african american men did the scottsbro case confront
    12·1 answer
  • SOMEONE I NEED HEELLPP!!!
    11·1 answer
  • Which if the following states a central idea of the passage
    12·1 answer
  • Do with their death bury their parents' strife.<br> what does this line mean?
    14·1 answer
  • I need someone to use a book you’ve read and fill the things in please
    15·1 answer
  • Read the passage below from The First Men in the Moon.
    6·2 answers
  • Read the excerpt carefully. Which choices best explain
    14·2 answers
  • Why do you think we have so many words that connect back to the word free?
    5·1 answer
  • The most recent coinage<br> Select one:<br> O a. airplane<br> Ob. email<br> Oc. planet<br> Od fire
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!