1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
NeX [460]
3 years ago
7

The passage states that Lafayette joined the Masonic Military Lodge, “where he could speak freely about the ideas of revolution

and setting up a Republic.” Based on this evidence, what conclusion can be made?
A. Lafayette did not have any strong ideas about the revolution.
B. Everyone in France had the same views on revolution as Lafayette did.
C. The idea of revolution wasn’t of interest to anyone who was in France.
D. Lafayette could not speak freely about these ideas everywhere.
History
1 answer:
const2013 [10]3 years ago
4 0

Answer:

Correct answer is D. Lafayette could not speak freely about these ideas everywhere.

Explanation:

A is not correct as we can conclude that Lafayette actually has developed a really strong ideas about Revolution.

B is not correct as we cannot conclude that from this passage, and of course on the other side it is impossible that everyone had same ideas.

C is not correct as of course that ideas of revolution were widespread across the country, and as we can see also among the members Masonic Military Lodge there were people with same ideas.

D is correct answer as  it is obvious from the passage that he could freely speak about his attitudes after he joined the Lodge.

You might be interested in
In which era of American history is or was in cultural communication not necessary
8_murik_8 [283]
Stoner ageerrrrrrrrrrrr
7 0
3 years ago
Which of the following is not an authoritarian form of government? A. Direct democracy B. Totalitarianism C. Dictatorship D. Abs
leonid [27]
"Direct democracy" is the one form of government among the following choices given in the question that <span>is not an authoritarian form of government. The correct option among all the options that are given in the question is the first option or option "A". I hope that this is the answer that has come to your help.</span>
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Explaining Why did slavery continue to spread after the Revolutionary War? How did the drafting of the Constitution reflect a gr
lions [1.4K]

The correct answer to this open question is the following.

Although there are no options attached we can say the following.

Slavery continued to spread after the Revolutionary War because southern landlords needed slaves to continue the production of crops. These slaves worked for long hours in the southern plantations under risky conditions. Indeed, the southern economy depended so much on slaves.

The drafting of the Constitution reflected a growing divide between Northern and Southern states on the question of slavery in that slaves were considered or be counted as three-fifths of a person.

Although framers such as George Washington and Thomas Jefferson -who, by the way, owned slaves- opposed the institution of slavery, delegates during the Constitutional Convention of 1787 in Philadelphia Pennsylvania agreed on establishing a limit to allow slavery in the United States until 1808. This created more tense moments and divided the nation.

5 0
3 years ago
Drag each label to the correct location on the image.
frosja888 [35]

Answer:

This took me a while...

Explanation:

A) Adrian is relatively taller than the

boys of his age; he is also a

member of the school basketball

team.

B) Jessica is very good at debates

and aspires to study law.

C) Kate is unable to hold on to

one job for a long time.

D) Cynthia saves from her pocket

money and spends judiciously.

Biological/Genetic Factors A)

Environnental and Cultural Factors A), B), C), D)

7 0
2 years ago
How did the Silk Road affect the Gupta Empire ?
faltersainse [42]

Answer:

The stability that the Roman, Han, and Gupta Empires brought spurred trade in Asia on the Silk Roads. This greatly benefited all three empires and the areas in between. Wealth and ideas passed along the trade network providing the money and ideas necessary for Golden Ages.

Explanation:

Hope this helps you out!

3 0
3 years ago
Other questions:
  • Which of the following would BEST describe native people's approach to the varied and sometimes harsh environments in which they
    12·1 answer
  • Which nation was Britain's main rival in 1754
    7·1 answer
  • In ww2 what team was japan in
    9·2 answers
  • Which document was issued in 1795
    13·1 answer
  • How does the Supreme Court usually rule in cases that involve overcrowding in prisons?
    8·2 answers
  • What is an antonym for delicates
    6·1 answer
  • Which of the following best characterizes the classical Greek city-states
    13·1 answer
  • What can be most inferred about blue jays from this excerpt
    6·2 answers
  • Factors That Contributed
    6·1 answer
  • What crisis occurred in Italy that allowed Mussolini to take power? An earthquake that cause extreme infrastructure damage. An e
    10·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!