Answer: False
Explanation:
High-valence in terms of psychology is defined as the natural attractiveness which is related to emotion of the person.It creates the feeling of positive valence where goodness concerned with any place, situation or event is induced.Information's impact in terms of feeling highly arousal after hearing it such as excited .
According to the question ,John does not see the reward as high valance.he does not like travelling and trip to the places that does not speak the same language.So ,this information does not give him excitement arousal .So, it is a low valence reward for him.
Thus, the statement in question is false.
There was a group of young european workers that came to America from early 17th to early 20th century. These inmigrants would get a contract to work for an american employer during a time period, usually between 1 to 7 years. They didn't get any wages for their work, the employer paid for their subsistance and their passage to the country, but that also meant that he could restrict some of their activities, they weren't completely free. After their contract expired, they were allowed to stay in the country and sometimes they would get a small parcel of land. They were called the Indentured servitude.
I think the answer is B because it says it in the passage on PLATO
Yea i think its 3 too because in science i never heard them talk about Ancient Greece