c.it offers a clue to who sponsors the side
Answer:
A
Explanation:
this best fits the passage
The correct option is A.
From the passage given above, it can be seen that the author used the illustration of green house and its mechanism to show us the way in which the atmosphere works. The author wants us to see that just the way the glass capture the heat of sunlight and prevent it from escaping, the atmosphere works in the same manner by trapping the heat on earth preventing it from escaping, thus keeping the earth warm.<span />
<span>A concentrated writing from in witch authors use figurative language and other devices to create an emotional effect is called poetry. Poetic devices such as metaphors, allusions, and anything similar, are all always used to create an emotional response and belong to the group that is figurative language.</span>