Answer:
hehejejehdhdhssh dus
Explanation:
hshd xhzyattixor7,)"^#%(--#%($(-/=,^)$(,_$i5uszgnylxtpxutcpgi
Answer:
Which sentence from the passage shows that the function of the river depicted here has carried through to modern times?
Explanation:
Which sentence from the passage shows that the function of the river depicted here has carried through to modern times?
The writer will choose words skillfully if he manipulated words to create an advertisement.
<h3>What is Advertisement?</h3>
An advertisement is a paid promotional tool backed by an identified sponsor to call public attention to an offering or a brand. Advertising is a means of communication with the users of a product or service.
Advertisements are messages paid for by those who send them and are intended to inform or influence people who receive them.
Thus, Advertisements are the way to call public attention, so the writer will have to choose words skillfully.
Learn more about Advertisements here,
brainly.com/question/15308852
#SPJ4
The writer is trying to portray a love and hate relationship for the person and place he is writing about. This is because the writer talks about loving a girl and wanting to hold her hands in his sweater but at the same time he doesn’t like the sand on the beach or the cold weather.