Answer:
nbcghchgchgcghcgcjgcj
Explanation:
bm b j jh hj jh jh hj jh jh hj hj
The correct answer would be A. The first step in getting the gist would be to identify the keywords. Getting gist is the same as knowing the main idea of a certain passage. The very first to identify this should be to find keywords that you think is important in the text and speaks of the message of the passage.
Answer:
Explanation:
They were also against allowing new states to join the United States as slave states. Some people were opposed to slavery for moral reasons, and they formed a movement formed in the North called abolitionism. The movement called for the legal end to slavery in all of the United States.
Answer:
"which became popular in the 1960s"
Explanation:
"which became popular in the 1960s" is the answer because is starts with 'which'