Answer:
T
Explanation:
because an adjective modify <em>a</em><em> </em><em>n</em><em>o</em><em>u</em><em>n</em>
Answer:
there
their
they're
Explanation:
examples:
The dogs are over there
The kids liked their new bikes
They're not going to like the new teacher
Answer:
Ben is Willy's adventurous and lucky older brother. Of course, he's dead, so he only appears in the play as a character in Willy's troubled imagination. Willy totally idolizes Ben because he was an adventurer who escaped the world of business and got rich quick by finding diamonds in the African jungle
Explanation:
Answer: C. The hobbits live together near a great field.
The correct option would be C. Option A assumes that the ropes and poles are there because of a birthday party, but the passage makes no mention of the cause. Option B similarly assumes that Bilbo is the cause of this commotion, which the passage similarly does not state. Option D claims Gaffer Gamgee to be lazy, even though the passage claims he was distracted, and not necessarily lazy. Option C, however, states that the hobbits live together near a field, which is information that is included in the passage.