Answer:
no I dont think I will............
Answer:
The following statement that best explains the relationship between romanticism and westward expansion is that Romanticism expressed the optimism of westward migration and celebrated the great American landscapes. This statement truly explains the connection during the romanticism period and the westward expansion.
Explanation:
I Hope This Helps ^^
Answer: In this passage, Willis is expressing that literature is a message from the past telling us about the lives of those before us. We are told that these messages are trying to tell us how we live and how we die based on others experiences. Willis tries to explain this through a concerned, yet passionate tone that urges us, the readers, to learn from the mistakes and the fortunes of the lives of people before us. We can only do this through literature, as it is the gateway to seeing how the world works.
Explanation:
The correct answer for this question is "guenevere and lancelot know each other well." <span>The information that can be inferred from the passage above is that </span><span>guenevere and lancelot know each other well. They know each other for already a longer time even their weaknesses are known to each other.</span>