1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Dahasolnce [82]
3 years ago
12

What is the complication in this passage?

English
2 answers:
Volgvan3 years ago
4 0

Answer: A. Dr. Jekyll has trouble changing back to his original self.

just did it trust me

Marina86 [1]3 years ago
3 0

Answer: A, Dr. Jekyll has trouble changing back to his original self.

Explanation:

Just answered on edge

You might be interested in
Bathtub Brewing Company and the AFL-CIO are in an eight-month-long labor dispute. The AFL-CIO has called on its membership and t
zloy xaker [14]

Answer:

Primary boycott

Explanation:

Primary boycott is a form of  organized protest that is being done by cutting the flow of consumers toward a certain company. This is aimed to eliminate company's income until they're willing to have a conversation with the protesters.

This can be done by forcing the members of the group to stop purchasing a certain product, influence the public to purchase the company's product, or in a certain capacity physically prevented the customers from entering the business establishment (such as chaining themselves up in the company's front door)

7 0
4 years ago
What does the image of "and groaning underneath this age’s yoke" suggest about the meaning of the passage? (a yoke is a wooden h
Ket [755]

Julius Ceasar is a play of tragedy by Shakespeare the image of the quote suggests that the people were suffering because of the leader. Thus, option d. is correct.

<h3>What is the idea of the passage?</h3>

The main idea of the passage is to inform the readers about the sufferings of the people under Caesar's rule. Cassius is persuading Brutus about the reality so that he will kill Julius and his plan will succeed.

By the quote, the narrator tells about the suffering people are undergoing in the reign of Caesar and how they are controlled and taken advantage of.

Therefore, option D. people are suffering under the leader's rule is correct.

Learn more about Julius Caesar here:

brainly.com/question/23428352

#SPJ1

4 0
2 years ago
Key Ideas and Details: By the end of paragraph 6, the reader has met the two main characters—Della and Jim—and has a sense of th
miskamm [114]

Answer: 4

Explanation:

7 0
3 years ago
Of these four words, which one is most likely to have a negative flavor or connotation?
Oduvanchick [21]
Of these four words, the one which is most likely to have a negative flavor or connotation is d)meander. To confuse is the state of being bewildered or unclear in one's mind about something. To distract is to the divided attention of an individual or a group away from the designated object on which the focus should be put on. A harangue is a long speech delivered in front of an audience. To meander is to walk around aimlessly without a fixed direction which contains a negative flavor or connotation.
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
What can you infer from this dialogue
gregori [183]

This question is missing the answer choices. I was able to find them online. They are the following:

A. Anne is friendly only with her own crowd and ignores everyone else.

B. Peter is a wood carver.

C. Anne is outgoing, and Peter is shy.

D. Peter thinks he is too good to socialize with others.

Answer:

What we can infer is:

C. Anne is outgoing, and Peter is shy.

Explanation:

Anne Frank, born in 1929, was a victim of the Nazi regime in Germany. Of Jewish descent, Anne and her family lived in hiding for as long as they could in order to escape death. However, they were found by the Nazis, and Anne died in a concentration camp in 1945.

Her diary was published posthumously and a stage adaption of it was made. The play is called "The Diary of Anne Frank." The dialogue we are analyzing here takes place between Anne and Peter, whose family had also gone into hiding.

<u>From the dialogue we can easily infer that Anne was an outgoing girl. She was seen surrounded by friends, "in the middle of a bunch of kids." However, the one who saw that never approached them. Peter explains his behavior by saying he is "a lone wolf". In other words, he is shy, more introverted than Anne. He probably keeps few friends and would rather spend more time alone.</u>

4 0
3 years ago
Other questions:
  • Where even the bullet holes have bullet holes is an example of an hyperbole, metaphor, idiom, or simile
    5·1 answer
  • What is Bottom's reaction to his "dream," and what does he decide should be done about it? Is this an indication that his charac
    6·1 answer
  • What are Capulet's real motivations for scheduling the wedding when he does? How can you tell?
    9·2 answers
  • How did MLKS letter influence his audience
    15·1 answer
  • What best describes the difference in style between the Declaration of Independence and the Bill of Rights? Selecct all that app
    11·1 answer
  • The simile of lines 18 through 23 compares the storm clouds that whip across the sky from the horizon to the zenith to ____.
    7·2 answers
  • Give a personal example of when we "circle our wagons." Use the words "circle our<br>wagons."​
    14·1 answer
  • How does Davis describe the relationship between growing up in Newark and returning to the city as a physician?
    14·2 answers
  • What does milling mean
    14·2 answers
  • Q2.. Discuss the challenges and benefits of living all year round in a place where people go on holiday.
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!