The word or phrase that best connects the ideas in the sentences in question is D, that is, your anwer would be "in contrast".
The first part of the passage shows that we should have the right to choose sodas or snacks if we want to, we should be given the right to do that. On the contrary, the second part of the passage talks about that sometimes having too many options is not a good thing and it makes us unable to make the right choice.
My opinion would be 2 1/2 cups of dry dog food in 1 day.
In order to solve the problem of different preference, the following are a guide:
- Analysis of the different preferences: An analysis of the preferences will help give one a good perspective.
- Approaching each preference with an unbiased mind: Being biased will make one favour one preference over the other. Therefore, an unbiased mind is needed.
- Adopting the one with the positive result.
<h3>What is preference?</h3>
Preference is actually known as one's way of liking a particular thing over another thing. It has to do with going with a preferred alternative. This means going with the alternative one likes or believes in.
We can see that solving the problem of different preference can be achieved by analysing the different preferences.
Learn more about preferences on brainly.com/question/1027919
Answer:Throughout his excursion, Siddhartha learns and experiences many unique lessons that will shape him into the man he so desperately wants to become: a man of peace and tranquility. He has his ups and downs but after encountering a beautiful woman, Kamala, and learning the methods of love and compassion, he transforms into a singular character. This was an infinitesimal yet, pivotal moment that displays how Siddhartha was guided back to his purpose after being led astray by wealth, greed, and temptations. It changes the tone, diction, and message of the remainder of the story.
Siddhartha left the ‘Illustrious Buddha’ to seek further knowledge and gain a better understanding of why there were so many issues plaguing mankind. After seeing Kamala, he sought her counseling and wanted to learn the art of love. She instructs him to find a ‘job’ and obtain more ‘money’. This leads to Siddhartha to use his ability to read and write with a merchant that would make him very wealthy. This is ironic because he was once in a similar state of wealth and prestige as a Brahmin before he left them. He begins to become more enamored with Kamala and becomes blinded by love. His disposition and attitude towards life changes completely. Siddhartha undergoes a seriously contaminating transformation that was influenced by the temptations of this world. The entire reason of his journey has changed. He has no purpose.
The moment Siddhartha decided to follow Kamala’s advice, seeking her guidance on love, he began to deviate from the path of his journey. His urges and temptations are too strong and it tarnishes his inner peace. This antithesis is used to connect Siddhartha’s internal and external conflicts. By committing himself to Kamala, he has completely lost sight of his own intentions. His journey began when he left his father and his village to seek enlightenment on his own. It included a series of painful and meticulous searching and labor, but he gained much knowledge from it. Now Siddhartha is enjoying himself, gambling and drinking frequently. ‘He had no feeling,’ Siddhartha was truly lost.
Explanation:
Answer:
The Greek actors soon dressed in costume, and all wore masks expressing the various emotions they wished to represent. The Greek term for mask is persona and was a significant element in the worship of Dionysus at Athens. The mask-makers were called <em>skeuopoios</em>, or “maker of the properties,” thus suggesting that their role encompassed multiple duties and tasks. Unfortunately, there are no physical remains of ancient Greek masks as they were made of organic materials and not considered permanent objects.
Explanation:
hope this helps!
~mina