Answer:
Jonathan reveals himself and tries to communicate with the enemy soldiers. they force him to walk with them. Neither understands the other.
Explanation:
Brainliest?? :)
Answer:
1- so far, 2- for, 3-for, 4-never, 5-ever, 6-for, 7-just, 8-never
Explanation:
The main point of view of the author in writing this passage is to let the readers know how important it is to finance and support for the development and enhancement of the potential of the students' education. In the passage, the phrase that best shows his viewpoint is this: "<span>it is an innovative approach with the potential to enhance students' educational experience".</span>
It can be as long or as short as you like. Some scenes, when they are short, create a dynamic feeling. Other longer scenes can be more consistent and interesting. Do what you think will create the most dynamics. :)
<span>Not all occupational names were given literally. For example, Farmer did not mean he worked on a farm with crops, it actually meant he was a tax collector. Also, the name Banker meant "dweller on a hillside" instead of what you probably thought it meant.</span>