The reader can infer from the passage that the children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty, option D.
<h3>What is an inference?</h3>
An inference is a conclusion we can get to after analyzing the information we have. After reading the passage provided in the picture, we can infer something about the children and their view of the marigolds in the short story "Marigolds," by Eugenia Collier.
According to the passage, the children disliked the flowers because they were "too beautiful." They lived in an extremely ugly and poor neighborhood, devastated by the Great Depression. The marigolds seem out of place with all their beauty amidst so much ugliness.
With the in mind, we can conclude that the reader can infer the following:
- The children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty. (option D)
Learn more about inferences here:
brainly.com/question/24442913
#SPJ1
Answer:bcbsksbx we no ncjkvjixn
Explanation:
Maybe, what do you need help with?
They are both correct! Great Job, took a while to read tho, but worth it! Your Welcome!
Painting makes me feel inspired because it's something I can get lost in. The paintbrush swirls on the canvas, while I daydream about what I'm going to write, or the assignment that I have to do. But I don't have to do them yet, right now, it's just me and my paints. It helps me to clear my head, and focus on all of the tasks ahead, without having to stress looking at a computer screen all day. It helps my never-ceasing imagination to flow, and solidify into something monumental.
I have no idea what I just did, but I hope that helped:/