Instances of magic realism in the passage with explanations are listed down.
Explanation:
<em />
<em>"Her husband
</em>
<em>emerges from the light and comes toward
</em>
<em>her, taller than the palms, walking on water"</em>
<em />
This part of the passage employs the technique of magic realism.
It is when the improbable things like myths, legends, larger than life comparisons are interspersed in a realistic narrative so as to make sense of things that do not otherwise make much sense.
Here, the woman does not believe her eyes when her husband appears in the skyline so the imagery that describes his appearance is used in this way to convey the magical emotion.
Answer:
boat-schools are mobile and can travel to different places, I would use this mobility to travel various areas where there are no schools.
Explanation:
If there was a boat-school in my area, I would volunteer myself and help teach gypsy students around the locality on how to read and write. As boat-schools are mobile and can travel to different places, I would use the school's mobility to travel to various areas where there are no schools. There I can invite every child as well as anyone who wants to join to come and learn basic education. Finally, I would also use this opportunity to spread awareness on children's education, girls rights, cleanliness, and many other important issues.
Noun clause because the clause is modifying the noun
Noun :story
The story is not true