We close the divide because we know, to put our future first / we must first put our differences aside," she said.
Answer: To illustrate Japan's isolation in the 1800s.
Explanation: The outside source in this excerpt (the first few lines) clearly describes how while the rest of the world was dealing with monarchies, wars and developing new technologies like trains and wheels, Japan decided to be totally closed off from all of that, and they concentrated just in painting screens for 200 years.
The main summary to Trolls is when the Bergen's invade the village where the troll lives and they took some of their friends and poppy is determined to get them back. Poppy and Branch go off to rescue their friends and during their adventure many tragic things happen such as one of their friends betray them to not be eaten. But good things also happen as well such as the trolls helping one Bergen fall in love with another one and in the end they save their friends and help the Bergen's learn to not eat trolls. The main message behind the Trolls movie is that how happiness can be found within which is what the Bergen's learn at the end but also overcoming your fears which is what one Bergen did with the help of the trolls.
“You may all be wondering ‘how does it feel to be a genius’ well I’m here to give you all a few answers on how it feels to be a genius”
The statement that is implied by the sentence from the story is "Poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich," as stated in option C.
<h3>What does the passage imply?</h3>
The passage from Mark Twain's "The £1,000,000 Bank-Note" is narrated by a poor man. As a matter of fact, he is so poor that, even though he feels mistreated, he does not believe he can do anything about it. After all, those who mistreated him are rich.
We can say, thus, that the passage implies that poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich. So much so that the narrator walks away feeling insulted, but does not do anything to confront those who insulted him.
With the information above in mind, we can choose option C as the correct answer.
Learn more about "The £1,000,000 Bank-Note" here:
brainly.com/question/11826462
#SPJ1