Answer:
She would explain why she is so concerned about Girl.
Explanation:
The passage would most likely change if Girl's mother was the narrator by explaining her concern for her daughter and why she would want her to be upright and be a good daughter.
From the passage given, it is narrated from the perspective of Girl where she talks about how her mother always tells her not to sing Benna in Sunday School, eat her food in such a way that it won't turn her stomach, walk like a lady and so on. We can infer that Girl is exasperated and tired of her mother's interference in her life and does not really understand her mother as she believes she is trying to control her life.
Narrating the story from her mother's point of view would enable her to explain why she is so concerned about her daughter, not as if she is controlling her.
Answer:
Word: vivid.
Impact: show what the boy was vigorous, active, lively, energetic, effervescent and cheerful.
Explanation:
The word "vivid" can fit perfectly into the sentence shown above and encompasses the meaning of the two words enclosed in parentheses. The use of the word "vivid" shows that Sidney's brother is a very active boy and that he is excited about the game, showing himself to be very vivid, vigorous and happy,
<span>Thoreau defends his approach in the second paragraph of “Economy” in Walden by giving a simple a simple and sincere account as he knows himself best.</span>
Answer:
The plural form of hoax is hoaxes.
Explanation: