It would be good to know the context of your question. When you say "based on the passage," perhaps you could attach a screen shot of the passage you're looking at.
Nevertheless, even without such context, I would lean toward saying the answer is that "the Soviet government would do whatever it could to stay in power." I'm guessing you're talking about events as the Soviet Union was nearing its dissolution and Boris Yeltsin was leading Russia in a move to declare its own sovereignty separate from the USSR. The Soviet leadership did not give in to that movement willingly.
July 20, 1304 – July 18/19, 1374), commonly anglicized as Petrarch
I am sorry you really can not see the questions.
Answer:
A) To study cultures.Becase if they don't know about the culture they won't be able to understand it
Explanation:
Answer:
Explanation:
Cultural convergence occurs when multiple cultures become more like one another through exposure to traditions, ideals and languages. The United States often participates in cultural convergence when it assists a country in developing a democratic government. ... A technology-caused generation gap exists in many cultures.