Answer:
Explanation:
It clarifies the confusion that was caused by the number of people heading to the gold rush.
It describes the ease of travel for those miners who made the trips out west.
It emphasizes the large amounts of people who headed west.
It highlights the disinterest created by the gold rush.
Answer:
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbfg
Explanationbvvv:
yyyyyyyyyyyyyyy
Answer:
The given passage is taken from "Billy Bud, Sailor" written by Herman Melville.
Explanation:
The text appears in Chapter 13 of the novel.
Billy Bud is a sailor and the protagonist of the novel.
The narrator in this text is referring to Claggart's passions. The narrator states that passions can bring a person to his lowest point and it does not require 'palatial stage' to be provoked. In this passage, Claggart had started to resent Billy.
Claggart is the exact opposite character of Billy. Billy, on the one hand, is innocent, Claggart on the other is evil and wicked.
Answer:apossitive,phrase,nonrestrictive
Explanation:
Answer:
When corruption is reported in a business, the existing investors and shareholders will lose the confidence and trust that they had put in the business. When fraud is perpetuated within an organization, then the risk of accruing losses by entrepreneurs is increased.