Answer:
Correct answer is D. Lafayette could not speak freely about these ideas everywhere.
Explanation:
A is not correct as we can conclude that Lafayette actually has developed a really strong ideas about Revolution.
B is not correct as we cannot conclude that from this passage, and of course on the other side it is impossible that everyone had same ideas.
C is not correct as of course that ideas of revolution were widespread across the country, and as we can see also among the members Masonic Military Lodge there were people with same ideas.
D is correct answer as it is obvious from the passage that he could freely speak about his attitudes after he joined the Lodge.
Answer:
b. use social responsibility and should consider themselves public benefactors
he made public libraries and gave to public education
npsgov
Indias religious beliefs can be traced back over 4000 years?
<span>Some theories are that the soil grew salty, disease killed many people, and the land became deforested. a</span>
Answer;
The new industrial unions were different from the older trade unions in that they were more focused on protecting workers from very dangerous conditions in the factories.
Explanation;
Industrial unions were organizations of skilled (craft workers) and unskilled (common laborers) workers within an industry.
<span>Industrial unions organized workers industry wide including unskilled with skilled workers rather than following strict craft lines like traditional unions. Many of the new industrial unions arose in the 1930's with the Congress of Industrial Organizations. </span>