C- women metabolize alcohol slower than men due to higher body fat % and lower amounts of dehydrogenase which is an enzyme that breaks down alcohol
Answer:
Explanation:
Part D
For d, the very first thing you need to do is figure out which one of the steps you are going to use. You have 2 in b^2 + 2, so even if b = 0 the two still matters. It means that you use f(x) = -x + 3 because that's what you use when you have 2 or above.
The second thing you have to realize is that f(x) = -x + 3 has the meaning of what ever you see on the left in the place of x, you put on the right wherever there is an x.
In this case f(b^2 + 2) = -b^2 - 2 + 3 = 1 - b^2
I'm not sure enough to give you an answer for the domain and range, not this time of night.
Answer:
1. The main argument made about Indian Ocean ports is that they serve people from different parts of the world.
2. Their accommodation of different religions
3. Diffusion of religion is one similarity between the regions described in the passage and the Silk Roads.
Explanation:
From the passage, the narrator goes on to show that the Indian ports of Hormuz and Calicut served people from different Asian and Arabic countries around the globe. When he arrived at Calicut, he noted the cohabitation of Muslims and Hindus. Their tolerance of each other must have facilitated trade.
Just like the Silk Roads which served merchants from different parts of the world, thus leading to a diffusion of many aspects of culture, the Indian ports also provided the same advantage.
C. It begins with 3/8 and 1/3, and we need to make it 5/8 and 2/3, and the one that does that is C.
A. With too many elders, the population would be without necessary amount of labor to supply the needs. Encouraging women to work and raise children, the government would obviously have more wealth because women would be working and they would also have a plan for the future, which are the children, that in whitin a while would have the appropriate age to work and be in the market.