In this passage from Morte d’Arthur by Sir Thomas Malory, the key word to understand the whole idea of the happenings is: adder, it means snake.
And if you still have doubts about the general idea of the passage and think that the first three options: “King Arthur attempts to slay, or kill, Sir Mordred”. “Sir Mordred fatally wounds King Arthur”.” King Arthur and Sir Mordred are expressing their distrust of each other.” Can be correct, read this sentence:
“and so rode to his party, and Sir Mordred in likewise.”
None of the first three options can be posible if the two of the knights go together to a party afterwards.
The right answer is:
A knight kills a snake with his sword.
Answer:
The broom dog helped Canton with his anxiety, which came about when her mother (Ms. Post) was swept off by a school bus.
Explanation:
The "Broom Dog" is part of the story in "Look Both Ways." It centers on the character of Canton and his "broom dog" which he named "Dusty."
Mr. Munch gave him the "broom" and pretended that it was a dog in order to support him emotionally. Whenever he watches his mother step into the street, Canton would feel anxious and would then run down his fingers through the broom. This made him feel better.
Read more on Brainly.com - brainly.com/question/15786739#readmore
it’s A go go citiz.....Answer:
Explanation:
<span>the answer is
Sequential</span>