Its the second answer because it makes the most sense
Answer:
sure you're response is 2 sentences minimum and explain, using the text, why you would feel that way.
Explanation:
Answer:
D, A, A.
Explanation:
(1). Key sentences state what the passage is about. The sentence, "Plants can grow everywhere" would be the key sentence since it clearly states what the passage is about and has three supporting details to back it up.
(2). The sentence, "There are different kinds of plants" is not a supporting detail because it doesn't support the key sentence.
(3). The passage tells us that plants can grow everywhere such as under the sea, on rocks, and even on trees. The choice, "The places where plants grow" would be the answer to this question.
I predict that this person is connected with nature, at first it sounded like they were on drugs, but nearing the end it made the person connect with nature and other souls, I also predict that she is talking about spirit animals or the way they are related to her. Hope this helped!