Answer:
All the little things teachers do aren't really little things. ... There are lots of reasons to be thankful for teachers: their support, their kindness, their ability to teach kids, and of course, their dedication. In fact, not everyone is aware of the more unusual efforts teachers make for their students.
Explanation:
Geijer’s comment supports MacGregor’s point because:
- It illustrates the popularity of tea in Britain during the 1800s.
<h3>What is the main point of the text?</h3>
The passage highlighted the importance of tea to the British people in the 1800s and the beginning of the 1900s.
The figures that were portrayed in the passage support the point that tea consumption now marked the lives of the Britons. So, option C is right.
As it got cheaper, tea also spread rapidly to the working classes. By 1800, as foreigners remarked, it was the new national drink. By 1900 the average tea consumption per person in Britain was a staggering 6 lbs (3 kilograms) a year. In 1809 the Swede Erik Gustav Geijer commented:
Next to water, tea is the Englishman's proper element. All classes consume it . . . in the morning one may see in many places small tables set up under the open sky, around which coal-carters and workmen empty their cups of delicious beverage.
Learn more about tea consumption in Britain here:
brainly.com/question/25757128
#SPJ1
Answer:
Geologists search rivers, mountains, and caves for clues about how and when the Earth was formed.
Explanation:
This would be an important idea to include in your summary because it contributes to the central idea of the entire passage. The passage is about the work of geologists, and this sentence/idea is the main idea.