The events contributed most directly to the passage of the Civil Rights Act of 1964.
<h3>What is the described event?</h3>
The event included series of discrimination of people based on race, color, religion in the United States, most importantly, the racial discrimination in employment, voting, use of public facilities etc.
Hence, the events described in the excerpt contributed most directly to the passage of the Civil Rights Act of 1964.
Therefore, the Option C is correct.
Read more about Civil Rights Act
<em>brainly.com/question/1261890</em>
#SPJ1
Thanks for the free points ahah
The correct answer should be - a botanist who s<span>tudied nature to uncover why a certain plant kept dying.
The most important principle of Enlightenment is reason and knowledge - so instead on relying on superstition and unreliable facts, this person decided to actually explore and study nature further to reach a conclusion him/herself.
</span>
The Great Compromise was one of the agreements made during the Constitutional Convention of 1787. States that had a greater population argued that they should have a greater representation in Congress. Smaller states demanded equal representation, as they argued that unequal representation would lead to an unfair dominance of the larger states over the country's affairs.
Roger Sherman ultimately came with the solution of a Congress with two houses. The House of Representatives would have representation proportional to the population in each state. However, the Senate would have 2 representatives per state. Regardless of their population.