Answer:
Per capita food supply has increased as populations have grown, largely due to increasing yields. ... Population growth is high where hunger is high, but that does not mean that population growth makes hunger inevitable. On the contrary, we see that hunger has fallen fastest in countries with high population growth
The passage explain regarding "a people’s culture.<span>"
</span>
Based on this line "Now, the rest of the tribe calls my father the “Beginner of the Earth” because he mediates between Enkai and our tribe, just as he did when the cattle returned from the sky." it shows a culture of a certain group.
Answer:
1. The
2. the
3. a
4. an
Explanation:
If you like my answer than please mark me brainliest thanks
Answer:
Part 1. Personification Part 2. "he does smell sort of bad" that is something only humans can do.
Explanation:
Friendship is a theme best represented within this passage.