1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
viva [34]
3 years ago
8

Which statement best expresses the central idea of the excerpt taken from this interview ? (ELP level 3) A. Luis Contreras belie

ves he would have a better life today, if he had been allowed to go to school rather than forced to work in the fields. B. Luis Contreras understands that he lacked an ordinary childhood, yet he appreciates his parents' efforts to support his family's survival. C. Luis Contreras resents younger generations who don't fully understand or appreciate the experiences of early migrant workers. D. Luis Contreras feels that most people's understandings of migrant workers' conditions are often exaggerated.
English
1 answer:
Naya [18.7K]3 years ago
4 0

Answer:

B.

Explanation:

'Memories of a Former Migrant Worker' is an interview taken by <em>Felix Contreras</em> of his father, <u>Luis Contreras</u>, asking about his memories as a migrant worker.

The central idea of the text is that Luis Contreras perceive that he didn't had the opportunity to live an ordinary childhood, but he appreciate what his parents did to support his family and ensure their survival. Luis Contreras explains how their life was as a migrant worker, and how their childhood was spent working on ranches, moving from one place to other, and not having an opportunity to go to school. Though, for Luis Contreras, that childhood was normal but when he grew up he came to know the difference, yet he never complained to his parents rather he appreciates them for their efforts.

Therefore, option B is correct.

You might be interested in
He is __ among the players <br><br> the best<br> better
ycow [4]

Answer: The best is the correct answer

Explanation:

He is the bets among the players. sounds better

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read The Ins and Outs of Bellybutton Lint, by Joel Guthrie. Write a one-paragraph summary in the text box that follows the artic
Temka [501]

Answer:

Scientists have often wondered what bellybutton lint is made up of. An Austrain chemist named Georg Steinhauser decided to find out, and since he had a belly button, he searched himself! He examined over 500 pieces to see what the lint has occupied. He found that it has cotton from clothes, AND dead skin, sweat, basically the stuff our body resists and extracts. Goerg Steinhauser found all this out within a teeny tiny part of your stomach.

Explanation:

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Can someone help me with this???
katrin2010 [14]

B THE ANSWER IS BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Identify the blend in the underlined word.
Otrada [13]
The answer should be B
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Plz help story is in the pictures that are below the question!!!
Nataly [62]
C! I took this test too. The answer is definitely C.
8 0
3 years ago
Other questions:
  • Which word comes from a latin word meaning lattice
    14·1 answer
  • Read the excerpt from chapter 3 of The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde.
    8·2 answers
  • Read the passage.
    6·1 answer
  • What do the boys find on the beach at the end of ch.12 in lord of the files
    7·1 answer
  • Which words in the sentence are the complete adjective clause? This is the person to whom I dedicated my essay about Spain.
    9·1 answer
  • Which of these inferences about the soldiers is best supported by the passage below (paragraph 5)? A soldier, for example, enter
    14·1 answer
  • What is the verb in the sentence the hostel was very clean
    12·1 answer
  • Tell me five things you would do if you could have magical powers? ​
    13·1 answer
  • At the end of "Fish Cheeks," what does the narrator realize about the meal her
    5·1 answer
  • Pls help the test is a visit with the folks srsly actually help me
    13·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!