1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Lyrx [107]
3 years ago
8

For two hours we are here. (Change into how question)​

English
2 answers:
cupoosta [38]3 years ago
8 0

Answer:

How are we here for two hours?

Explanation:

nikklg [1K]3 years ago
8 0

Answer:

Explanation:

How are we here for two hours

You might be interested in
Select the correct text in the passage.
kvv77 [185]

Answer:

The human intellect began to awake, to stretch itself, to go forth and conquer, which hence brought about

the invention of printing.

Explanation:

Here the author mentions that an intellectual awakening was beginning to occur, then directly states that it eventually lead to the invention of printing. Since it was during the beginning of this awakening that the printing press was invented, it is implied by the author in the sentence that the printing  press  would lead to a greater awakening

6 0
3 years ago
Select the correct answer. in what way did realists try to portray life? a. as objectively as possible b. as subjectively as pos
tia_tia [17]

Answer:

b as subjectively as possible

Explanation:

Reality is objective so a realist portrays life as obectively as possible thinking in a way as this is going to happen and we need to understand that.

3 0
2 years ago
To improve understanding of an informational paragraph, which questions are best to ask? Select 5 options.
Greeley [361]

To improve understanding of an informational paragraph, which questions are best to ask

  • (A) What is this paragraph mostly about?
  • (B) Are they any unfamiliar words I need to learn?
  • (C) What is the author's claim?
  • (D) How does the evidence relate to the claim?
  • (F) Is the evidence relevant to the claim

<h3>What is an Informational paragraph?</h3>

An informational paragraph is an excerpt from a text that is meant to pass some details about a subject to the reader.

To understand an informational paragraph, the reader should be able know the main idea of the passage, research unfamiliar words and determine the author's main claim. He should also form a connection between the evidence and the cited claim.

Learn more about informational paragraphs here:

brainly.com/question/24852861

#SPJ1

5 0
2 years ago
Question 1 (5 points)
emmainna [20.7K]

Answer:

You have pins to reveall Go to your E Seventh grade > E7 Analyze the effects of figures of speech on meaning and tone RSB Select the hyperbole in the passage. Nations are possessed with an ambition to perpetuate the memory of themselves by the amount of hammered stone they leave. What if equal pains were taken to smooth and polish their manners? One piece of good sense would be more memorable than a monument as high as the moon. I love better to see stones in place.​

Explanation:

Operfect

7 0
2 years ago
Can someone please write me a conclusion about unrealistic beauty standards? No plagiarism.
otez555 [7]

Answer:

Explanation:

With the rise of the media and technology in the modern age, we all can observe how unrealistic beauty standards have become the norm. Every day, people are surrounded by media portrays of famous people that send us the message that this is how we should look. What media often fails to explain to us is that <u>celebrities have different things </u>that help them look the way they are. <u>Firstly, we can not all genetically be born to look the same and by popular standards</u>. We must remember there are a lot of things in our looks we can't alter, and that is okay. Celebrities have so much more resources to spend on the way they look –<u> to buy more expensive makeup, cosmetics, clothes that fit them, employ whole teams of people who will focus only on their look and style, etc</u>. They can also afford quality<u> plastic surgery</u> more often, and they are usually required to make some of these alterations to their image to keep their status of celebrity. While we are bombarded by the pictures of perfect people in movies and advertisements, we often fail to remember there are so many factors that alter someone’s appearance.

Finally, with the rise of technology, there are many ways one can make someone look good on-screen. There are <u>particular poses, angles, and ways</u> to make a great photograph of someone, and there are many <u>programs and filters</u> that can change someone’s appearance. No one puts a picture of themselves on social media if they think they look ugly, and this goes both for celebrities and common people. Every time we open Instagram or TikTok, we see people that give us only their best. <u>We think this is how we should look when in reality no one can look like they do on social media all the time.</u>

This does not mean we should separate ourselves from social media or movies completely, but remember, when consuming them, we only get one aspect of someone’s look. However, <u>there should be movement in media to change these unrealistic standards, especially the ones that are proven to be harmful </u>(like the idealization of thinness that affects the rise of eating disorders). P<u>eople working in media production and realization should think more about the effect of the images that are shared worldwide. </u>There should be more body types in mainstream media, more people of color, people with disabilities, more natural and common people, and more talk of equality. Only with this erasure of unreachable beauty standards can we ensure that future generations will feel good in their skin and grow up to be satisfied with themselves how they are, not yearning towards the imaginary goal.

8 0
3 years ago
Other questions:
  • Choose the sentence that is correctly punctuated. (Points : 1)
    11·1 answer
  • Thoreau's walden mainly includes descriptions of his
    8·2 answers
  • Write a paragraph about how teens are to addicted to there phones. It has to be five sentences long. Stuff like how much message
    5·2 answers
  • There are multiple ways to interpret a work of fiction. For example, we said that a reader could analyze a short story or a nove
    8·1 answer
  • How might the social conditions of the era and McKay’s experience as a black writer in Harlem have informed his views on death a
    12·1 answer
  • Do you think reading faster is important? why or why not?
    14·2 answers
  • Why did martin luther king jr. feel so strongly about choosing nonvilolence over nonexistence?
    6·2 answers
  • Even though Charles Lindbergh was a famous aviator, he also enjoyed writing and exploring. Which is the subordinate clause in th
    6·1 answer
  • WRITE DOWN A FEW THINGS THAT YOU HAVE LEARNED ABOUT YOURSELF OVER THE PAST YEAR DURING YOUR REMOTE EDUCATION.WHAT ARE SOME OF YO
    15·1 answer
  • Metaphor about cellphone?​
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!