1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
3241004551 [841]
3 years ago
5

Which sentences are complex sentences? Select all that apply.

English
1 answer:
jolli1 [7]3 years ago
4 0

Answer:

1) Don’t join the team unless you are willing to work hard, run hard, and play hard.

4) I won’t go home until I’ve finished all my work.

5) Julio finished the box of crackers; therefore, there was nothing left for his brother.

6) No one is at the midwinter dance because everyone went to a concert.

You might be interested in
What does the word utilize mean in the sentence below?
8090 [49]

Answer: I am taking this answer from the dictionary so that way you can get a better understanding of the word.

UTILIZE

u·ti·lize

/ˈyoodlˌīz/

Learn to pronounce

verb

verb: utilize; 3rd person present: utilizes; past tense: utilized; past participle: utilized; gerund or present participle: utilizing; verb: utilise; 3rd person present: utilises; past tense: utilised; past participle: utilised; gerund or present participle: utilising

make practical and effective use of.

"vitamin C helps your body utilize the iron present in your diet"

6 0
2 years ago
HALE. I'd hate to have men coming into my kitchen, snooping around and criticizing. Which word has a meaning similar to "snoopin
tensa zangetsu [6.8K]

"Intruding" or "interfering" could work instead of "snooping" in this excerpt.

4 0
4 years ago
Read 2 more answers
1. Why was it important for communist and fascist governments to have a one-party rule system?
-BARSIC- [3]

1) Why was it important for communist and fascist governments to have a one-party rule system?

  • Answer: <u>it was important because One-party systems often arise from decolonization because a single party gains an overwhelmingly dominant role in liberation or in independence struggles.</u>

2) What might happen if radio stations and newspapers were allowed to present views other than those of the government?

  • Answer: <u>they would create, sponsor and controll the newspapers to further their interests. newspapers were almost always partisan in their views and citiznes could choose between different newspapers but could rarely find one that presented both sides of the issue.</u>

3) France was a, Comunist, facist, or democratic?

  • Answer: <u>Comunist </u>

4) Greece was a, Comunist, facist, or democratic government ?

  • Answer: <u>Republic </u>

5) Italy was a, Comunist, facist, or democratic government ?

  • Answer: <u>Comunist </u><u>.</u>

6) Sweden Comunist, facist, or democratic government ?

  • Answer:

7) Turkey was a, Comunist, facist, or democratic government ?

  • Answer:

8) Spain was a, Comunist, facist, or democratic?

  • Answer:

9) Russia Comunist, facist, or democratic government ?

  • Answer:

10) Czechoslovakia was a, Comunist, facist, or democratic government ?

  • Answer:

11) Germany was a Comunist, facist, or democratic government ?

  • Answer:
3 0
3 years ago
Prominent -Is what in abstract nouns<br> ​
Otrada [13]

Answer:

I think so I don't know if I am right or wrong so really sorry if I am

3 0
2 years ago
Is a literary term different from a literary device ?
SpyIntel [72]
There is not discernible difference between them.
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Which is an example of iambic pentameter?
    11·2 answers
  • What is the Latin root of benefactor
    15·2 answers
  • In which one of the following sentences is the semicolon used correctly?
    11·2 answers
  • The change that occurred during the great vowel shift affected _____. english short vowels english long vowels
    10·2 answers
  • By defending Tom Robinson even though he knows he will lose, Atticus is showing what?
    12·2 answers
  • What is the BEST summary of the main idea of this passage?
    12·1 answer
  • Glycine is what type is monomer
    11·2 answers
  • 1. Which best describes a medieval music?
    10·1 answer
  • What are the advantages of each type of fuel?
    12·1 answer
  • Which word is spelled correctly?
    9·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!