1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
chubhunter [2.5K]
2 years ago
5

You are starting a savings account for college. You put $1,000 in as your starting balance. You earn simple interest at 10% ever

y year. You also must pay 30% income tax on the interest earned annually. Calculate the interest, balance, tax paid, and the overall balance of the account after taxes.
Mathematics
1 answer:
Brums [2.3K]2 years ago
7 0

Answer:

— Use NerdWallet to find a better bank account. ... Compound interest is simple: It's the interest you earn on both your original deposit and on the ...

Step-by-step explanation:

You might be interested in
1.4.7+4.7.10+7.10.13 to n terms
Cerrena [4.2K]
◆ SEQUENCE AND SERIES ◆

Heya !

Check the attachment.
Hope it helps you ;)

8 0
3 years ago
Andrew was working on a project for Science class. He began working on the project at 10:32 a.m. When he finally
Amanda [17]

Answer:

3 hours 43 minutes

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
wo lines, R and M, are represented by the following equations: Line R: 2x + 2y = 18 Line M: x + y = 9 Which statement is true ab
yanalaym [24]
There is an infinite number of solutions being as they are the same line. You can tell this because the first is simply the second line divided by 2. 
3 0
3 years ago
A recipe for 12 waffles calls for 112 cups of milk, 214 cups of flour, and 113 cups of other ingredients. 4 pts each/16 pts tota
Liono4ka [1.6K]

This question was not written properly

Complete Question

A recipe for 12 waffles calls for 1 1/2 cups of milk, 2 1/4 cups of flour, and 1 1/3 cups of other ingredients.

Answer:

A 5 1/12 cups of ingredients

B 10 1/6 cups of ingredients

C The total amount of ingredients for 12 waffles would increase from the original recipe.

D 7.56 or 7 5/9 recipes

Step-by-step explanation:

A... What is the total number of cups of ingredients needed for 12 waffles?...

The total number of cups of ingredients needed =

1 1/2 cups of milk + 2 1/4 cups of flour + 1 1/3 cups of other ingredients

(1 + 2 + 1) + (1/2 + 1/4 +1/3)

4 + ( 6 + 3 + 4/12)

4 + (13/12)

4 + (1 1/12)

= 5 1/12 cups of ingredients

B... What is the total number of cups of ingredients needed for 36 waffles? ....

If 12 waffles requires = 5 1/12 cups of ingredients

36 waffles =

Cross Multiply

= (36 waffles × 5 1 /12)/12 waffles

= 10 1/6 cups of ingredients

C... If the milk is reduced to 1 cup and the amount of 'other ingredients' (not including the flour) is increased to 2 cups, would the total amount of ingredients for 12 waffles increase or decrease from the original recipe?

Justify your thinking...

Original recipe.

A recipe for 12 waffles calls for 1 1/2 cups of milk, 2 1/4 cups of flour, and 1 1/3 cups of other ingredients = total of 5 1/12 cups of ingredients

Current recipe

1 cup of milk + 2 1/4 cups of flour + 2 cups of other ingredients

1 + 2 + 2 + (1/4)

5 1/4 cups of ingredients

Therefore, total amount of ingredients for 12 waffles would increase from the original recipe. This is because when you subtract 5 1/12 from 5 1/4 you get a difference of 1/6 cups

5 1/4 - 5 1/12 = 1/6

D... If a baker has a 5 pound bag of flour, which is approximately 17 cups of flour, how many complete recipes for 12 waffles can the baker make?... Justify your thinking...

The original recipe has 2 1/4 cups of flour as its quantity for 12 waffles

Hence:

2 1/4 cups of flour = 12 waffles

17 cups =

17 × 12/2 1/4

= 204÷ 2 1/4

= 204 ÷ 9/4

= 204 × 4/9

= 90.666666667 or 90 2/3 Waffles

If = 12 waffles = 1 recipe

90 2/3 waffles =

7.56 or 7 5/9 recipes

6 0
3 years ago
Simplify each expression.
GrogVix [38]

Answer:

9. Let's simplify step-by-step.

Ans. 5x + 24 + 147

Combine Like Terms:

= 5x + 24 + 147

= ( 5x ) + ( 24 + 147 )

= 5x + 171

10.  Let's simplify step-by-step.

Ans. 3x + ( 7x + 10 )

Combine Like Terms:

( 3x + 7x ) + 10

10x +10

11.  Let's simplify step-by-step.

Ans. 5x + ( 2 + 3 )

5x + 5

12. 4 * 10

Ans. 40

13. 3 ( 12x )

Ans. 36x

14. 14r + 9y + 6x

Ans. 14r + 6x + 9y

Hope it helps

Please mark me as the brainliest

Thank you

6 0
3 years ago
Other questions:
  • A 1 liter jar is filled with water right to the top. A rock is then dropped in the jar and 400 mL of water is displaced (pushed
    10·2 answers
  • 7,5 +-7,5+-7-2+7-2 what is the perimeter
    15·1 answer
  • The price of an iPod dropped from $299.99 to $180.55. What was the percent decrease in price? (Round to nearest hundredth percen
    14·2 answers
  • .
    5·1 answer
  • Express 1.27 as a percent
    14·1 answer
  • Use the quadratic formula to solve for x.
    13·1 answer
  • The table shows the relationship the choir director tries to maintain between the number of sopranos and the number of altos in
    12·2 answers
  • Andre's personal record for the long jump is 16 feet.
    14·2 answers
  • In your dresser are five blue shirts, three red shirts,
    13·2 answers
  • PLS HELP!! WILL GIVE BRAINLIEST Chris claims that Path A is 2 miles longer than Path B. What calculation error
    7·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!