Answer:
Tom Robinson is a Black man who works in a cotton field in Maycomb. He is a generous man and a model citizen who is well liked by his employer and by members of the Black community. At twenty-five years old, he has a wife and children. He is accused of raping a white woman, Mayella Ewell, and is put on trial. The guards think of him as any other black man and they even try justifying shooting him
Explanation:
I THINK FALSE!! BECAUSE AN IN THE ARTICLE DOEN'T MEAN TO SHOW IT PRECEDES AS A GENERAL PERSON.
<u>Answer:</u>
The two sentences that summarize the passage are
- <em>Miss Brill spends every Sunday morning at the park observing the interactions among the people who are there. </em>
- <em>Out of the goodness of her heart, Miss Brill reads the newspaper to an elderly man who cannot see well. </em>
<u>Explanation:</u>
The above-mentioned sentences summarise the passage and narrates a small story. Miss Brill, a kind-hearted woman visits a visits the park on every Sunday in the morning. She observes how the people in the interact with each other. There she finds a old man with blur vision. She helps him by reading newspaper for him .This emphasises the good natures of Miss Brill.
Answer:
because it shows how the seismograph is recording.
a seismograph is an instrument that measures and records details of earthquakes, such as force and duration.
Explanation:
just by looking at the image it shows people observing the seismograph measuring the environment around us which is what a seismograph does
and by doing so its able to predict abnormalities and predict earthquakes